Les imatges d'aquesta web són d'aventurers i aventureres d'edicions anteriors. Les utilitzem perquè en tenim autorització explícita, però si ets pare/mare/tutor legal d'algun dels infants que surten no vols que continuem utilitzant l'imatge, posa't en contacte amb nosaltres :) 

illa@gemmacalmet.cat   / C/ Born, 10 entresòl

  • Instagram
  • Facebook icono social

L'ILLA FAMILIAR

 

L'illa és el projecte educatiu de GCPC. 
Té com a objectiu potenciar la intel·ligència emocional, l'atenció plena (mindfulness) i els bons vincles familiars dels infants que hi participen.

La finalitat és cuidar l'autoestima i incrementar el benestar dels infants per tal que puguin desenvolupar al màxim les seves habilitats, talents i capacitats. 

 

COM PRESENTAR L'ILLA ALS INFANTS?

L'illa es presenta als infants com un espai de joc en el qual, de tant en tant també hi sereu vosaltres (1 cop cada 3/4 setmanes aproximadament).

 

L'illa és un espai de llibertat en el qual podran decidir què volen i què no volen fer, tenint en compte les emocions, les necessitats i els desitjos dels altres.  

 

Jugem per introduïr les emocions com a font d'informació i ensenyar eines i estratègies per gestionar-les

QUÈ ESPERAR DE L'ILLA?

A L'illa ensenyem a llegir i escoltar les emocions i les sensacions, de la mateixa manera que a l'escola aprenen a llegir i escoltar les paraules. El que podem esperar de l'illa és que els infants que hi paticipin tinguin una millor escola emocional. 

Això sovint té influència en el comportament dels infants:

  • Més comunicatius

  • Menys agressius

  • Més alegres
     

Malgrat això, aquests no són resultats que perseguim.

El nostre objectiu és introduir les emocions com a font d'informació i ensenyar eines i estratègies per gestionar-les. 

ÉS UNA ACTIVITAT TERAPÈUTICA?


No. L'illa és una activitat educativa i lúdica. És cert que potenciant la Intel·ligència emocional dels infants treballem en pro al seu benestar però l'illa no és un espai terapèutic.  

L'illa en cap cas pot substituir una teràpia psicològica. 

SOM PSICÒLOGUES

 

Les professionals que realitzem l'activitat som psicòlogues llicenciades. Pretenem fer el millor acompanyament possible així que si detectem qualsevol necessitat especial, us ho farem saber i us donarem el millor acompanyament possible.