Les imatges d'aquesta web són d'aventurers i aventureres d'edicions anteriors. Les utilitzem perquè en tenim autorització explícita, però si ets pare/mare/tutor legal d'algun dels infants que surten no vols que continuem utilitzant l'imatge, posa't en contacte amb nosaltres :) 

illa@gemmacalmet.cat   / C/ Born, 10 entresòl

  • Instagram
  • Facebook icono social

QUI SOM ?

 

A l'illa som un equip de psicòlogues llicenciades amb diferents graus d'experiència i especialitzacions.

Tenim en comú que a totes ens apassiona l'educació emocional. A més creiem que potenciar la intel·ligència emocional és la clau que aporta benestar i una bona gestió personal, no sols en l'època que formem part de l'extraescolar, sinó que aquests aprenentatges creen una base d'autoconeixement i autoestima que ajudarà als infants a desenvolupar-se millor a l'adolescència i les diferents etapes de vida.

Gemma Calmet Fargas

 

Psicòloga, terapeuta  (col. 23278) i coach.


Hola!, sóc la Gemma, tinc 36 anys i em dedico des de fa més de 10 anys a la psicologia i l'acompanyament i la teràpia.

 

En fa 6 que vaig inaugurar GCPC, el centre on treballo i també en fa 6 que vaig començar amb L'illa una extraescolar lúdica que vaig crear en adonar-me que a la consulta arribaven infants que més que teràpia necessitaven un espai de creixement emocional. M'entusiasmen les persones i l'educació emocional! 

Vaig decidir crear l'extraescolar L'illa en adonar-me que a la consulta arribaven infants que, més que teràpia, necessitaven un espai de creixement emocional.

COACH PERSONAL I PSICÒLOGA

Si estàs ineteressat en un procés personal de coaching, pots dirigir-te a la GCPC o contactar amb mi a través del l'IG @litteram

Som professionals de la psicologia  
i el coaching

 

L'equip de L'illa està format per psicòlogues i coachs

llicenciades.